Augustijn Stables

Quality horse breeding

Augustijn StablesWelkom

Welkom bij Augustijn Stables, de fokkerij van Jo en Sigrid Beddeleem - Van Damme in het Belgische Astene/Deinze.

Begin 2015 werd er nieuw leven geblazen in de fokkerij activiteiten met als bedoeling jaarlijks een aantal gezonde veulens laten geboren worden uit top merriestammen gecombineerd met de beste prestatiehengsten uit de springsport.

De fokmerries zijn allemaal afkomstig uit de beste stoeterijen van België zoals Dorperheide, Van de Heffinck, LVP Stables en de Muze en komen uit de beste prestatiestammen van Europa. We willen met Augustijn dan ook op termijn een referentie worden in de fokkerijwereld van springpaarden!

Prestatie stammen

Onze fokmerries komen voort uit diverse topstoeterijen en gerenommeerde bloedlijnen.

Referenties

Het doel van onze fokkerij is topspringpaarden voort brengen die meedraaien op het hoogste niveau. Onze fokkerij is pas de laatste jaren actief, maar onze veulens worden reeds opgemerkt bij de bekende veilingen.

Contact

Contacteer ons vrijblijvend wanneer u meer informatie wenst over één van onze paarden.

LaatsteNieuws

Isolde en Gaga schitteren in de Rankingproeven in Bonheiden !

Thibeau Spits behaalde voorbije zaterdag met Isolde vd Heffinck een schitterende 3e plaats op de Longines 1m45 Rankingproef na een dubbele foutloze ronde. Op zondag presteerde Gaga fantastisch onder het zadel van Jordy Van Mass...

Lees verder

Jordy Van Massenhove is de nieuwe ruiter van Gaga E D' Augustijn

De 24-jarige Jordy Van Massenhove heeft met Gaga E D' Augustijn een nieuw Grand Prix paard ter beschikking gekregen. Artikel uit Horseman en foto Dirk Caremans : Van Massenhove kreeg de 9-jarige KWPN'er onder het zadel van ...

Lees verder

Cabrio vd HeffinckJumping Topsport

Een aantal springpaarden in onze eigendom, waaronder de participatie in de hengst Cabrio vd Heffinck, presteren op het allerhoogste niveau van de jumpingsport. Veel jong talent staat klaar om ook hun eerste sprongen in de arena te maken!

Onze sportpaarden
Cabrio vd Heffinck